Ana's invites

Va place efectul de blur? :D
 O sa-mi fie dor de scris adrese si lipit timbre :) Am facut-o la invitatiile noastre, dupaia la thank you cards, si acum pentru Ana si mi s-a facut asa un dor de scris scrisori... Mai demult imi scriam scrisori cu verisoara mea Romina de la Rucar, pentru ca ne vedeam doar vara... si in alta vreme am comunicat putin prin scrisori cu Carmen (ca poetii, deh :P) ... dar de atunci n-am mai scris o scrisoare ca lumea.
 Si-mi mai aduc aminte de sertarele pline cu scrisori si carti postale de la mama de-acasa si de cat imi placea sa ma uit prin ele cand eram mica. Erau asa multe povesti acolo, inclusiv cu personaje pe care nu apucasem sa le cunosc (ca de exemplu strabunicul din partea Dadei)... felicitari de zile de nastere, de Craciunuri si revelioane de dinainte sa ma nasc, scrisori de pe la mare sau -- si mai haios -- de prin armata :)
Pana si doar sa scrii atatea adrese si sa pui atatea timbre e foarte dragut, te gandesti cum or sa ajunga plicurile astea multe pe la oameni din toate colturile tarii, si parca ii vezi zambind cand le deschid.
Anul asta am trimis felicitari de Craciun, si zau ca as vrea sa ma tin de obiceiul asta... altfel, banuiesc ca o sa mai am de postat cateva serii de invitatii pe la botezuri :P

Comentarii

Ioana a spus…
hey... eu nu am primit nici thank you card nici felicitare de Craciun. tz tz tz :P
Lia Miruna Marin a spus…
Pai inseamna ca n-ai fost in vizit la noi atunci cand le-am dat la lume... Remind me sa-ti aduc un thank you card cand ne vedem data viitoare.

Postări populare de pe acest blog

Memory of the day 21/02

Memory of the day 21/01

Memory of the day 06/02