Memory of the day 21/01

La insistentele publicului, special pentru astazi nascutul Valentin (cu toate ca ii adusesem un omagiu inca de ieri, dupa cum cunoscatorii cunosc...):

O amintire pe care n-am s-o uit niciodata legata de Vali e de la majoratul lui Ilie. Eram la o cabana de prin imprejurimile Sincai, si, cum necum (cred ca a avut si ceva alcool amestecul lui la povestea asta), ajunsesem sa ma cert cu Deea. Si ea cu mine. Da urat, asa, ca-ntre fete :P. Nu mai stiu exact care era subiectul. Cert e ca a aparut cavalerul salvator Valentin. Care m-a luat de-o aripa si m-a invitat la plimbare, pe drumul de munte in jos, pe langa izvorasul ce trecea pe-acolo, catre padurea (mult mai) linistita (decat mine si Deea). Si m-a tinut de vorba. Nu stiu nici ce mi-a zis, dar m-a calmat imediat. Mi-a povestit lucruri frumoase, m-a scos din zona de conflict, si in no time ma simteam mult mai bine. Ceea ce doar un prieten adevarat poate sa faca. Si Vali s-a dovedit si-atunci, dar si de o multime de ori inainte si dupa momentul ala.

(Sa nu uitam de exemplu cum fara el am fi avut o nunta fara suc, fara fructe, fara alcoale fine, fara prajituri, intrucat daca nu sosea Vali "calare" pe VW-ul lui argintiu, ramaneam cu toate cele enumerate in portbagajul masinii ramase in pana a tatei.)

Asadar, inca o data, si pe calea asta, La Multi Ani! si sa ne vedem curand sanatosi!

Comentarii

Swit Rocs a spus…
Hahaaaaaaaa k am reusit! Cand ai zis de cearta asa rea ca intre fete nu m-am putut abtine sa nu te intreb daca iti mai amintesti cat de infiorator de rea erai in generala?! :) si cate rani mi-ai facut pe maini si brate muscandu-ma si zgariindu-ma pana m-a mutat dna. Captar in alta banca. Remember? :))))
Lia Miruna Marin a spus…
ma faci sa-mi para rau ca am reparat comentariile :))) Jeeezus nu-mi amintesc deloc faza asta, dar daca zici tu o fi adevarat... Eu imi aminteam ca eram prietene in generala, si ca mergeam impreuna spre casa, tu la bunica ta care statea pe Castanilor si eu in statia de-acolo... Hmmm... infiorator de rea... :)) tare
Swit Rocs a spus…
A, bine, imi amintesc si de astea... Si ca ne lua bunicul tau de la scoala si ne certa ca desfaceam coaja bananelor cu gura :)) si ni le desfacea dumnealui cu mana. Tin minte si de astea, cum sa nu, dar postul tau mi'a amintit ca juliturile cu care ajungeam pe maini acasa si micile rani i'au determinat pe ai mai sa vb cu invatatoarea sa ma mute din banca cu tine :)) Cu Matei parca m'a mutat nu mai stiu sigur. Daca te gandesti mai bine cred ca iti vei aminti si tu, sunt sigura :P
Lia Miruna Marin a spus…
Bine, dar faptul ca tu ti-ai amintit intai ca eram rea si nu ca eram prietene ma intristeaza putin... dar asta e, banuiesc ca it's my own fault.
Swit Rocs a spus…
Pai ca eram prietene nu am uitat niciodata, deci nu aveam ce sa imi amintesc ;)

Postări populare de pe acest blog

Memory of the day 21/02

Memory of the day 06/02